Svalgränd 3A

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Karta & restider

2 150 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna fina lägenhet med underbar sekelskiftescharm. Ett drömboende med högt i tak, bevarade furugolv, rymligt kök och stort rum med sovalkov! Äldre bevarade detaljer som genomgående fina furugolv, högt i tak, serveringsskåp och djupa fönsternischer. Lägenheten har ett fullt utrustat kök med plats för matbord för flertalet personer. Lägenheten har en ytterst välplanerad planlösning med sovalkov, stort kök, klädkammare och fräscht stambytt badrum. Underbar sydväst vänd balkong finns där man kan njuta av många soltimmar. Tunnelbanan station Duvbo finns på station på kort avstånd från bostaden!

Här bor du i en trivsam och välskött förening med låg belåningsgrad. Svalgränd är en enkelriktad och lugn gata med grönskan utanför fönstren.

Sundbyberg är kanske den mest populära kommunen att bo tack vare sin rika stadskärna, kommunikationer och från dörr till dörr ligger området bara 10 minuters färd ifrån Sthlm City (Duvbo tunnelbastation ligger bara några hundra meter från bostaden. Men glöm city här finns allt inom ett stenkast precis som i Innerstan men med ett annat lugn och närhet till vatten samt grönområden. Kollektivtraffiken är svårslagen med t-bana endast ett par 100 meter från bostaden och i Sundbyebrgs centrum finns flygbuss, pendeltåg samt tvärbana. Här bor du med närhet till Sundbybergs stadskärna och innanför huskropparna på Signalfabriken råder en skön stämning, med gott om små specialbutiker, caféer, restauranger, pubar och människor. Utbudet är blandat, SATS träningscenter, H&M, Lindex, Story hotell, the Public, phil´s burger florist och mycket mycket mer. Här inne skapar huskropparna i olika utförande en skyddande atmosfär åt de boende och en upplevelse för de passerande. Hela kvarteret är en mycket lyckad blandning av gammalt och nytt. Här finns något för alla!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
34 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
2 281 kr/mån
Pris/m²
63 235 kr/m²
Byggår
1932
Räkna på boendet
Förening
BRF Svalgränd 3
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Svalgränd 3A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 150 000 kr
Avgift/månad
2 281 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Svalgränd 3

Antal lägenheter
48
Registreringsår
2004
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 406
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 6 dagar sedan, den 9 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips