Sockenvägen 7

Eknäs, Nacka Karta & restider

2 295 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Urban nyproduktion med sjöläge utan insyn i Eknäs/Björknäs populära villakvarter!
Endast en lägenhet kvar (lghnr 12 mitten högst upp)!

Välkommen till Brf Nacka Kvarndammen 1 som erbjuder nyproducerade bostadsrätter i storlek 1–2: or om 35 kvm för dig som har höga krav på ditt boende. Här presenteras effektivt planerade kvadratmeter med fokus på funktionalitet och estetik. Bostäderna karaktäriseras av ljus och rymd genom de stora spröjsade fönsterpartierna från golv till tak med utsikt mot Kvarndammen. Precis som en panoramatavla över sjön!

Projektledare och byggherren är en lokal välrenommerad och stabil fastighetsutvecklare med god ekonomi. Utvecklaren jobbar med ett projekt i taget och samtliga tidigare projekt har följt angivna tidsplaner. Mycket goda villkor för köparen erbjuds för förhandsavtal för att du skall känna dig trygg. Flertalet goda referenser finns att tillgå.

Lägenheterna har genomgående modern och stilren design, ljus färgsättning, genomgående genomtänkt belysning med LED spotlights, golvvärme, exklusiva vitvaror samt påkostade materialval med bl.a. Carraramarmor i både kök och badrum. Detta skapar tillsammans en harmonisk och trivsam helhet. Samtliga lägenheter har stora balkonger eller uteplatser, utan insyn, med utsikt över vattnet.

Förvaringsmöjligheter finns i tillhörande förråd i souterrängplanet där även tvättstuga och cykelrum med avspolningsmöjligheter finns. Huset, som är beläget på stor tomt alldeles invid Kvarndammen, har ljus putsad fasad med gröna spröjsade fönster, gröna ytterdörrar, vackra smidesräcken och plåttak. Parkeringsplatser och hiss finns.

Brf Nacka Kvarndammen 1 ligger i centrala Eknäs/Björknäs endast några minuters promenad från Björknäs centrum samt det populära Centralbageriet. Motorvägsbuss, precis utanför husknuten, som når Slussen på ca 15 min. Härifrån är det också nära till både natur och friluftsliv samt bad och båtliv kring Skurusundets fantastiska omgivningar. Ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in. Juridisk person kan godkännas som medlem - individuell prövning. Varmt välkomna hem!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
35 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
2 250 kr/mån
Pris/m²
65 571 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet
Förening
BRF Nacka Kvarndammen 1
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sockenvägen 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 295 000 kr
Avgift/månad
2 250 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Nacka Kvarndammen 1

Registreringsår
2018
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

507
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 10 dagar sedan, den 6 september 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips