Botvidsgatan 16 A

Fålhagen, Uppsala Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
43 m²
Byggår
1939
Förening
BRF Nils
Om föreningen
Avgift
2 881 kr/mån
Pris/m²
45 930 kr/m²

SÄLJS TILL FAST PRIS UTAN BUDGIVNING! Genomgående ljus och välplanerad lägenhet med funktionen som en 2:a i mycket gott skick!. Här finns den tidstypiska 30-talscharmen så som generös takhöjd, parkettgolv samt djupa fönsternischer.

Den genomtänkta planlösningen erbjuder hall med plats för skor och ytterkläder, renoverat badrum med kakel och klinker, modernt och smakfullt renoverat kök, stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong med infravärme samt ett sovrum/halvrum.

På Botvidsgatan 16 A bor man med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Innergårdarna ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och möjlighet att låna föreningens grill. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB