Hanna Rydhs gata 8

Fruängen, Stockholm Karta & restider

1 960 000 kr

1 750 000 kr + 12%

LägenhetLägenhet

Välkommen till denna välplanerade bostad i ett lugnt läge med fransk balkong i västläge. Lägenheten kan med enkla medel göras om till en tvåa. Här bor man med villor som granne och grönskande omgivning med närhet till Fruängen centrum. Till lägenheten ingår det ett avgiftsfritt parkeringstillstånd och parkering finns. I det stora rummet finner du ett stort fönster samt en fransk balkong som släpper in bra med ljus i lägenheten. Sovalkoven rymmer en dubbelsäng och kan med enkla medel göras om till ett sovrum. Rymligt kök med gott om plats för förvaring i skåp och med sittplats för ca 4-6 personer.

Områdesbeskrivning | Mycket trivsamt läge i Fruängen med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära både till city och handelsplatsen Kungens Kurva och köpcentrumet Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör, gym, bibliotek, vårdcentral m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli och välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm.

Kommunikation | På några minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer från Fruängen centrum, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
44,5 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
2 720 kr/mån
Pris/m²
44 045 kr/m²
Driftkostnad
5 088 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hanna Rydhs gata 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 960 000 kr
Avgift/månad
2 720 kr/mån
Driftkostnad
5 088 kr/år

Statistik

3 868
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 11 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips