Bryggvägen 10, 2tr

Gröndal, Stockholm Karta & restider

2 250 000 kr
LägenhetLägenhet

• Välplanerad bostad med avskild sovdel
• 8 kvm balkong med utsikt över Mälaren
• Öppen och social planlösning
• Ytterst modern och stilfull inredning
• Badrum med tvättmaskin och golvvärme
• Badrocksavstånd till Mälarens vatten
• Gemensam takterrass och garage i Brf!

Varmt välkomna till denna nyproducerade och välplanerade 1,5:a med optimalt läge intill Mälarens vatten. Här möts ni av en modern, stilfull bostad med öppna sociala ytor och alla bekvämligheter man kan tänkas vilja ha! Bostaden bjuder på ett stort allrum med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och ett härligt ljusinsläpp ifrån de generösa fönsterpartierna. Vidare finns en rymlig sovalkov, badrum med egen tvättdel och en stor, solig balkong med utsikt över Mälaren!

I Brf Gröndals strand finns en takterrass med utsikt över Mälaren på ca 100 kvm där man sommartid kan grilla och anordna fester. Denna terrass blir en optimal plats för alla soldyrkare och utsiktsälskare. Till föreningen hör en trevlig innergård inkapslad mellan de tre husen med grönskande umgängesytor, planteringar och lekplats. Rör du dig någon minut bort kommer en nyanlagd park med sittplatser och yta för lek växa fram. I föreningen finnas även parkeringsmöjligheter i garage med plats för 46 bilar samt ytterligare några platser på gatan. Cyklar kan parkeras på gårdsplan eller i cykelförråd på garageplan. Utöver det finns det även ett cykelrum, barnvagnsförråd samt ett tillhörande källarförråd till bostaden.

Ert nya grannskap präglas av en grönskande natur och massor av vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Ni har sköna möjligheter till svalkande dopp på bara några meters avstånd och vid vattnet väntar nyanlagda badbryggor vid klipporna. Här bor ni med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
35 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
1 980 kr/mån
Pris/m²
64 286 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bryggvägen 10, 2tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 250 000 kr
Avgift/månad
1 980 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 719
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 2 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips