Fruktträdsgatan 11

Hisingen Hildedal, Göteborg Karta & restider

1 690 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

I attraktiva Hildedal Park bor man naturskönt samtidigt som stadskärnan ligger på nära avstånd. Byggnationen av Brf Vildapeln pågår och husen byggs med total Svanenmärkning vilket innebär att man är miljövänlig bara genom att bo och det ger dessutom en skön inomhusmiljö, låga uppvärmningskostnader och lång hållbarhet. Preliminär inflyttning december 2017.

Mycket välplanerad "minitvåa" om 33 kvm med öppen planlösning där sovrummet skiljs av med en skjutdörr. Lägenheten präglas av genomarbetade materialval och hög komfort. Stor och härlig balkong med utgång från vardagsrummet, fullutrustat kök med diskmaskin och mikro, sovrum med fönster samt rymligt badrum med tvättmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter i både sovrum och hall.

I Brf Vildapeln bor man med bekväm närhet till Göteborgs stadskärna. Efter bara fem hållplatser - eller 11 minuter - med buss är man mitt i city. Via ett välutbyggt nät av gång- och cykelvägar är det snabbt och enkelt att ta sig mellan matbutiker, köpcentrum, service och skolor. I Kvillebäcken en bit bort hittar ligger en nybyggd, välsorterad saluhall och mysiga caféer. Trots att du bor i stan kan du leva naturnära och ute i friska luften. Här bor man alldeles invid Hisingsparken som erbjuder vackra omgivningarna med vattendrag och djup skog. I anslutning till husen finns ett utomhusgym och inte långt härifrån ligger Sankt Jörgens Park Resort.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
33 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
2 420 kr/mån
Pris/m²
51 212 kr/m²
Driftkostnad
2 400 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
  • Onsdag 27 sep Spara
    Maila din intresseanmälan (ej visning) ! Mäklaren kommer kontakta er 27 september mellan kl. 17-20 för vidare info om budgivning m.m
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fruktträdsgatan 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 690 000 kr
Avgift/månad
2 420 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år

Statistik

1 407
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 15 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips