Kungsvägen 77

Mjölby, Mjölby Se på karta

695 000 kr

745 000 kr -7%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
46 m²
Byggår
1965
Förening
HSB BRF Riksdagsmannen i Mjölby
Om föreningen
Avgift
2 446 kr/mån
Pris/m²
15 109 kr/m²

Välkommen till Kungsvägen 77!

Med ett högt och fritt läge på sjunde våningen, ligger denna smakfullt totalrenoverade lägenhet med moderna och tidlösa färgval, spotlights i taket, enhetligt golv samt ljus och öppen planlösning ända från köket, via matplatsen och in i vardagsrummet. Här erbjuds nu det perfekta boendet för dig som söker något toppmodernt och dessutom högst upp i huset!

Hallen välkomnar oss med vita väggar och ett ljust golv som löper vidare i hela lägenheten. Här slås man direkt av lägenhetens obeskrivliga vy och dess ljusinsläpp. Vidare in i det renoverade köket har ytan disponerats väl. De vita skåpsluckorna tillsammans med de rostfria vitvarorna ger en stilren känsla. Överskåpen ger bra förvaringsutrymme och den öppna planlösningen ända in till vardagsrummet skapar en rymd. Slå dig ner vid en trivsam matplats invid fönstret och njut av vyerna!
Vidare ut på balkongen kan ni njuta av kvällssolens strålar. Vardagsrummet är stort och rymligt och har plats för både en säng samt en soffa med tillhörande tv-möbel. Här rymms även ytterligare förvaring genom en byrå om så önskas.

På Kungsvägen 77 bor ni på en central adress med både centrum och pendeltåget inom bra avstånd. Inom nära räckhåll finns även Willys och Lidl.

Välkommen till ditt nya hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby