Fredrik Hasselqvists gata 1

Vallastaden, Linköping Karta & restider

1 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Mitt i hjärtat av Vallastaden, Linköpings nyaste och coolaste stadsdel, hittar vi dessa fina bostäder i lyxig inramning. Huset andas ljus och redan i den representativa entrén ges ett fantastiskt flöde från de stora fönsterpartierna och takhöjden. De mjuka mattorna och en dämpad ton av jazz skapar känslan av att kliva in på ett exklusivt boutiquehotell i kombination med en ombonad hemkänsla. Via balkongen ges access till denna smakfullt, väl avvägt inredda tvåa med genomgående ljus. Bostaden andas sober elegans och här har man en unik möjlighet att köpa bostaden där den färdiga inredningen ingår. De påkostade materialvalen präglas av skandinavisk ton i dov färgskala som löper genomgående i bostaden. Detaljer såsom svarta armaturer och utformningen av badrummet förnimmer en känsla av art deco som skapar en matchande helhet. Ljusa massiva trägolv går igenom bostaden och direkt till vänster ligger det funktionella sovrummet med gott om plats i garderober och platsbyggd förvaring under sängen. Hela lägenheten genomsyras av bekvämlighet där allt har sin plats och även i hallen är ytan väl tillvaratagen med skåp och kapphängare. I det snyggt utformade duschrummet är materialvalen påkostade och tidlösa med eleganta detaljer och tvättmaskin. Vardagsrummet och köket hänger ihop som en smakfull enhet där även här funktionen är central och rymmer yta för både middagsgäster, matlagning, hemmaarbete och skönt soffhäng. Vyn mot Vallastadens täta struktur ger en inspirerande utblick från de stora fönsterpartierna och kan också avgränsas med elektriskt styrda rullgardiner. Till bostaden hör en del av balkongen vid entrén som kan möbleras och man har också access till den gemensamma takterrassen med vinterträdgård som har en magnifik vy.

I föreningens lokaler planeras nu för en exklusiv kvarterskrog, med en förkärlek till Italien. Intill finns Felleshuset, en underbar möjlighet till umgänge i närmiljö i det sinnliga glashuset med sina citronträd och grönska där man kan mötas i större sällskap. Hotellkänslan är svår att lämna men i närmiljön, och finns lockande lyx och tilltalande estetik även utvändigt. I Vallastaden har man innekänsla ute med gott om mötesplatser vid den porlande Smedstabäcken och den vackra parken Paradiset kommer slå ut i all sin planterade prakt lagom till våren även om den redan är färdig att upplevas. Vallaskogen finns några hundra meter ifrån området och här finns promenadslingor och löpspår. Ytterligare nån kilometer från området, inom gångavstånd breder det populära eklandskapet ut sig, känt för Tinnerö och sina parkliknande skogsmiljöer som ger sinnrika upptäcktsfärder och rekreation året om. Till stadskärnan är det ungefär tre kilometer, LiU är inom fem minuters promenad och även US nås på några minuters cykelavstånd. I närområdet finns också den anrika Linköpings GK med sin vackra 18-hålsbana. Intill Vallastaden ligger också den fina friidrottsarenan och handel med serviceutbud finns vid Djurgårdens handelsplats med Citygross, Systembolag, Apotek och take-away.

Vallastaden är från början ett bostadsexpo i en helt nyskapad stadsdel som nu är en verklighet av exceptionellt vacker brokighet i arkitektur och gatumiljö. I särklass de mest exklusiva bostäder du kan finna finns nu i denna väl utformade och urbana stadsdel. Storstadskänslan gör sig påmind i tät gatustruktur, vyer mot himlen och en påtaglig mötesplats med mångfald och myller.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
2 031 kr/mån
Pris/m²
48 659 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fredrik Hasselqvists gata 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
2 031 kr/mån

Statistik

1 386
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 67 dagar sedan, den 11 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips