Brf Sommarängen i Dalby

Dalby, Lund Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Brf Sommarängen i Dalby är en ny bostadsrättsförening i Kv Ängsladan i Dalby utanför Lund och kommer att bestå av 15 nya bostäder i storlekarna 3-5 rum och kök. Kvarteret ansluter direkt till området Påskagänget, en del av Dalby som har vuxit fram under de senaste tio åren och som är mycket populärt, kanske särskilt bland barnfamiljer. Bostadsrätterna byggs längs en mysig kvartersgata och vetter med sina trädgårdssidor ut mot de vackra åkerlandskapen. Välkommen till Dalby!

Radhuset på 107 m² ger dig en ljust och trivsam lägenhet där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. Från vardagsrummet kommer du ut på en härlig uteplats med trädäck. På nedervåningen finns också en WC/Dusch med tvättmaskin och torktumlare.

På övervåningen finns den privata delen med två sovrum och en mysig läshörna. Här finns även ett badrum, en klädkammare och ett allrum som kan göras om till ännu ett sovrum. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fransk balkong.

Till varje lägenhet finns parkering i direkt anslutning till bostaden, utrustad med uttag för laddning av elbil. Till varje lägenhet finns ett förråd. Gemensamt miljöhus.

Ängsladan har ett vackert läge med Dalbys natur inpå knuten. Här lockas man ut i omgivningarna för att upptäcka motionsspår, naturreservat och badplatser, och därför var det viktigt för oss att skapa ett bostadsområde där gränserna mellan ute och inne suddas ut. Att bo i bostadsrätt och samtidigt kunna ta ett kliv ut och andas in den friska luften från de omkringliggande ängarna – det är livskvalitet!

I Brf Sommarängen i Dalby har vi därför sett till att alla bostäder har antingen uteplats eller balkong. Uteplatserna i markplan skärmas av med ett spaljéplank, så att man själv kan välja mellan en pratstund med grannen eller en god bok i solen. Och väljer du lägenheten på andra plan – ja då kan du njuta av fikastunden med utsikt över kvarteret och den vackra naturen.

Husen byggs av OBOS Sverige AB som är en av Nordens största bostadsutvecklare och säljs i samarbete med Våningen & Villan. Preliminär inflyttning från våren 2020, inflyttningen sker etappvis.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
107 m²
Avgift/månad
4 956 kr/mån
Pris/m²
18 645 kr/m²
Driftkostnad
19 248 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brf Sommarängen i Dalby och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
4 956 kr/mån
Driftkostnad
19 248 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

307
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 2 dagar sedan, den 18 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips