Lägenhet i Santa Ponsa, Mallorca

Santa Ponsa, Mallorca, Spanien

350 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Den här lägenheten i markplan med second line läge är belägen i ett lyxigt bostadsområdes komplex i Nova Santa Ponsa på sydvästra Mallorca. I närheten ligger den exklusiva yachthamnen i Port Adriano, ett flertal golfbanor och en stor sandstrand.

Den rymliga lägenheten på Mallorca har 2 sovrum och 2 badrum, varav ett en-suite. Master sovrummet med klädkammare, det stora vardagsrummet med matplats samt det öppna köket med förvaringsutrymme ger tillgång till den privata terrassen med utsikt över den gemensamma vackra trädgården.

Ytterligare funktioner i den möblerade lägenheten på Mallorca är varm och kall luftkonditionering, tvåglasfönster, platsbyggda garderober, två parkeringsplatser, varav en interiör med förråd. Komplexet med den speciella arkitekturen har även en stor gemensam pool med bar och grill samt ett gemensamt kontor.

Området och sevärdheter

Den nya hamnen i Port Adriano och golfklubben i Santa Ponsa ligger bara 2,5 km från Nova Santa Ponsa. Santa Ponsa, som tillhör Calvia kommun, är välkänt för dess breda sandstränder, butiker, internationella restauranger och skolor samt cafeer. Det är ett utmärkt område att bo i oavsett om man söker semesterbostad eller ett permanent boende. Centrala Palma ligger omkring 15 minuter bort och flygplatsen kommer man till på 25 minuter.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/732319-apartment-nova-santa-ponsa-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
115 m²
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
29 370 kr/m²

Statistik

149
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 209 dagar sedan, den 28 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips