Lägenhet i Palma, Mallorca

Palma, Mallorca, Spanien

435 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Den här underbara lägenheten i markplan är belägen i bostadsområdet Son Puig nära Son Xigala i Palma de Mallorca. I närheten ligger skolområdet och ett flertal utmärkta golfbanor. Centrala Palma är lättillgängligt med bil eller buss och den stora motorvägen Via de Cintura ligger bara några minuter bort.

Den nyligen konstruerade lägenheten har 4 sovrum och 3 badrum. Vidare finns ett stort vardagsrum med matplats samt ett rymligt kök med frukostplats. Den täckta terrassen med utsikt över skogen ger tillgång till en stor veranda, perfekt för utomhuslekar.

Ytterligare funktioner är varm och kall luftkonditionering, tvåglasfönster, platsbyggda garderober, tvättstuga samt en parkeringsplats. Det finns även en stor gemensam trädgård och pool, vilket gör det till en utmärkt familjelägenhet.

Området och sevärdheter

Son Xigala är ett lugnt bostadsområde bara några minuter från centrala Palma de Mallorca. I närheten finns alla olika typer av tjänster till hands såsom ett flertal köpcentrum och olika fritidsaktiviteter i centrum. I och med att skolområdet ligger i närheten är Son Xigala ett populärt område bland barnfamiljer.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/742051-apartment-son-puig-palma-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
128 m²
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
32 486 kr/m²

Statistik

62
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 212 dagar sedan, den 26 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips