Götalandsvägen 211 A

Älvsjö, Stockholm Karta & restider

2 195 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkomna till denna välplanerade 1,5:a högt upp i huset i populära Brf On Track! Möjlighet till privatvisning finns - kontakta mäklaren vid intresse! Bostaden har en smart semiöppen planlösning mellan sovalkov, vardagsrum och kök som ger bra sociala ytor men ändå är enkel att möblera. Fantastiskt ljusinsläpp ifrån stora fönster som förstärker den luftiga känslan och en rymlig balkong med sol större delen av dagen och som vetter ut mot föreningens lugna gård. Gott om förvaring i totalt fem garderober. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar med några tapeter som ger karaktär. Stort och ljust badrum med all utrustning som du behöver. Till bostaden tillhör ett förråd i källaren.

Lägenheten är en del av det unika nyproduktionsprojektet On Track, vari samtliga föreningsmedlemmar har tillgång till gemensam bilpool och smidig cykelförvaring. På gården finns bland annat löparbana och utegym för den aktive, samt ytor för umgänge i exempelvis den trevliga sittpyramiden. Här finns även lummig växtlighet och möjligheter för egna odlingar i planteringarna.

Bostaden har ett oslagbart läge precis invid Älvsjö station, varifrån pendeltåget tar man sig till Södermalm på endast 6 minuter samt till Stockholm Central på 10 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala, medan bussar från Älvsjö station trafikerar hela Söderort. Dessutom erbjuder Älvsjö centrum fantastiskt bra service i form av gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Närhet finns till grönområde såsom Årstafältet samt lekpark och för- och grundskolor.

Föreningen hyr ut garageplatser för 1200 kr/mån och uteparkering för 600 kr/mån. Det finns även en Eldriven lådcykel samt två rawbikes som går att boka via sunfleet.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information. För mer info om nybyggnadsprojektet, gå in på: https://www.bonava.se/bostad/stockholm/alvsjo/alvsjo-station/on-track

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
38 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 469 kr/mån
Pris/m²
57 763 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Götalandsvägen 211 A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 195 000 kr
Avgift/månad
2 469 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 431
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 36 dagar sedan, den 11 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips