Väderkvarnsgatan 46A

Fålhagen, Uppsala Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Nej
Byggår
1930
Förening
BRF Knutsgården
Om föreningen
Avgift
2 571 kr/mån
Pris/m²
44 333 kr/m²
Antal besök
502
Dagar på Hemnet
1

Välplanerad med tidstypiska 30-talsdetaljer// Möjlighet till snabb inflytt // Underbart ljusinsläpp // Fantastiskt läge med gångavstånd till centralstationen // Välskött förening med låg avgift // Bredband ingår i avgiften

Varmt välkomna till denna härliga 1,5:a på 45 kvm på eftertraktad adress. Bostaden är väldigt fin med bevarad äldre charm kombinerat med modernt kök, stilren interiör i ljusa färger. Lägenheten präglas av frikostigt ljusinsläpp genom vackra stora originalfönster med spröjs, andra trivsamma detaljer som gedigna spegeldörrar och fint trägolv i hall och vardagsrum.

Ytorna är väldisponerade med mesta möjliga plats för vardagsrummet, samtidigt som köket är smart planerat med bra arbetsytor. Köket rymmer även en mindre matplats. Utsikten är öppen och fri utan närliggande hus, vilket ger ljusinsläppet fritt spelrum.

Hallen är rymlig och möblerbar så att du exempelvis kan ha en liten arbetshörna. Det finns även möjlighet att göra om hallen till sovalkov. Därtill har bostaden gott om förvaringsutrymmen, exempelvis klädkammare och kallskafferi.

Utöver en väldigt tilltalande och spatiös lägenhet får du ett optimalt läge i Fålhagens lugna mysiga kvarter samtidigt som det bara är ett drygt stenkast till centralstationen och därmed bästa pendlingsläge. Inom 10 minuters promenad nås centrum med alla butiker, caféer och restauranger – allt inom räckhåll enkelt och snabbt. Har du bil tar du dig smidigt ut på större leder och vidare till E4.

Välkommen till en mycket elegant, sällskaplig och välplanerad lägenhet i centralt och eftertraktat läge!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Visningstider

 • 9
  aug
  Sön 9 aug kl. 13:00–13:30
  Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
 • 13
  aug
  Tor 13 aug kl. 17:30–18:00
  Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.