Minervavägen 28, vån 4

Häggvik, Sollentuna Karta & restider

2 050 000 kr

1 550 000 kr + 32%

LägenhetLägenhet

ACCEPTERAT PRIS!

Varmt välkomna till denna optimalt planerade 1:a i det populära projektet V28! Här bor du kvadratsmart tack vare ett mycket välplanerat sovloft samt exklusiva materialval genom hela lägenheten. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp - helt utan insyn!

Husets utemiljö är uppdelad i två nivåer. Den övre gården är en mer visuell och privat trädgård i en rofylld plats med ordnade planteringar. Den nedre gården öppnar upp sig mot gatan och är en livligare plats planerad för aktiviteter som lek, umgänge och odling. Kliver ni in i huset finns även ett mysigt café.

Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
25 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 599 kr/mån
Pris/m²
82 000 kr/m²
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Minervavägen 28, vån 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 050 000 kr
Avgift/månad
1 599 kr/mån

Statistik

3 210
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 25 dagar sedan, den 21 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips