Heleneborgsgatan 36A

Högalid, Stockholm Se på karta

2 595 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Byggår
1930
Förening
BRF Vattenspegeln
Om föreningen
Avgift
1 641 kr/mån
Pris/m²
99 808 kr/m²

Takterrass med bokningsbar del – Låg avgift – Ekonomiskt stark förening – Populär adress – 30-tal – Parkering!

Fint beläget i detta väl omhändertagna 30-talshus finner ni denna kvadratsmarta bostad om ett rum och kök!
- Här bor ni på populär adress med ett fantastiskt lugnt och tyst läge samt direkt närhet till Hornstulls populära utbud av butiker och restauranger!

Detta är en mycket charmig och påtagligt social lägenhet med hög trettiotalsnärvaro, ytans disponering gör det enkelt att möblera och få plats med precis allt som kan önskas i en funktionell och praktisk lägenhet.

Tack vare den generösa takhöjden och det fria läget så skapas det ett naturligt ljusflöde genom hela bostaden samt en härlig rymd till helheten.

Här finns dessutom många välbevarade attributer från byggåret där det mest påtagliga är den vackra fiskbensparketten. Andra detaljer som genererar en härlig värme och karaktär är ett vackert plankgolv i furu som går i ljus ton, speglade dörrar samt spröjsade fönster med spanjoletter i djupa nischer.

Välkomna hem!

FÖRENINGEN

Brf Vattenspegeln är en mycket välskött förening med bra koll på ekonomin och samtliga stora renoveringar är utförda! Föreningen har ett possitiv kassaflöde om 345 178 kr och en kassa på dryga 2 miljoner och soliditet på 76 % vilket är mycket bra och mellan 2017-2018 amorterades närmare 6 miljoner. Idag finns fem hyresrätter som på sikt kommer säljas av och stärka den redan stabila ekonomin ytterligare och potentiellt bli skuldfri!

Föreningen har 59 lägenheter (varav fem är hyresrätter och är en sk dold tillgång) och 1 lokal, till huset hör även en stor takterrass och en lummig innergård!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Södermalm