Gunnarsberg 5B

Kungälv Centralt, Kungälv Karta & restider

1 790 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till nybyggda Brf Resa i centrala Kungälv som är signerat Gustav Adhagen Enter Arkitekter. Högst upp i huset finner ni denna kvadratsmarta etta med funktionell och smart inredning från IKEA, tidlösa materialval, miljösmarta vitvaror och snålspolande kranar. Social planlösning med öppet samband mellan kök och allrum samt utgång till balkong. Modernt badrum med kombimaskin.

Beräknad inflyttning är i slutet av september 2019.

Brf Resa erbjuder ett hållbart boende med bilpool i området, laddstople för elbil i garaget, cykelverkstad, gott om cykelparkering och det är även nära till kommunikationer vid resecentrum

Kungälv är småstaden som ligger mellan havet, naturen och storstan och det bästa är att man har allt man behöver på nära gångavstånd. I nya stadsdelen Kongahälla som ligger i nära anslutning invigdes nyligen både nytt resecentrum med perfekta busskommunikationer varifrån man lätt kan ta sig både till Göteborg och Stenungsund samt nya handelsplatsen Konghälla shopping. Det är även bara ca en kilometer till Kungälvs gamla centrum som bjuder på fina kullerstensgator och gamla trähus med trevliga små förgårdar. Runt Kungälv finns en fantastiskt fin natur och historiska marker vid Bohus fästning samtidigt som det är nära till sommarparadiset Marstrand och världens vackraste skärgård. Det är även perfekt beläget för att med bil lätt ta sig ut på E6:an och restiden ner till Göteborg är cirka 20 minuter. Kungälv finns flera förskolor och grundskolor samt två gymnasieskolor.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
34 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 455 kr/mån
Pris/m²
52 647 kr/m²
Driftkostnad
4 104 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet
Förening
BRF Resa
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gunnarsberg 5B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 790 000 kr
Avgift/månad
2 455 kr/mån
Driftkostnad
4 104 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Resa

Registreringsår
2017
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 059
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 11 dagar sedan, den 12 september 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips

}