Chapmansgatan 4

Kungsholmen, Stockholm Karta & restider

2 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkomna till denna drömlägenhet med låg avgift, en perfekt planerad etta på 27 kvm belägen på 1 trappa upp i huset. Med en yteffektiv planering har man lyckats utnyttja alla kvadratmeter för att skapa ett bekvämt boende med plats för vardagsrumsmöblemang och matplats. Lägenheten är optimalt planerad med praktisk sovalkov som ligger sammanhängande med vardagsrummet. I vardagsrummet ligger vacker fiskbensparkett och den generösa takhöjden ger lägenheten en härlig rymd och ett vackert ljus som kommer in från de tidstypiska fönster som vetter mot gatan.

Lägenheten renoverades under 2013 då man installerade ett nytt kök, fräschade upp alla ytskikt, ny el sattes in och badrumsinredningen byttes ut. Badrummet är rymligt, helkaklat och har golvvärme, tvättmaskin och dusch.

Föreningen har amorterat ner sina lån och är idag skuldfri samtidigt som de har alla större renoveringar bakom sig.

Det här är en toppenetta med vy över Norr Mälarstrands glittrande vatten vackra promenadstråk som tar dig runt Kungsholmen och dess rekreativa omgivningar med många smultronställen. Ta ett dopp vid Smedsuddsbadet på förmiddagen och besök någon av alla välrenommerade restauranger på eftermiddagen. Avsluta kvällen på en picknickfilt i Rålambshovsparken eller varför inte möta solnedgången på Orangeriet eller Mälarpaviljongen. Samtidigt som lugnet och harmonin över Norr Mälarstrand är fantastiskt finns det också goda kommunikationsmöjligheter som snabbt tar dig in till Fridhemsplan och City för att möta storstadens puls!

Lägenheten ligger belägen på en mycket lugn gata med lite trafik och angränsar mot Pontonjärgatan samt Norr Mälarstrand. I anslutning till fastigheten ligger föreningens innergård som är möblerad med bord, stolar och grill för härliga vår och sommardagar. Från innergården har du utsikt mot Riddarfjärdens glittrande vatten och Norr Mälarstrands grönska och du promenerar fritt mellan gården och dessa platser. Här finns mycket goda kommunikationsmöjligheter via Fridhemsplan som nås på endast ett par minuter. Där finner du tunnelbanans gröna och blåa linje, flertalet busslinjer och många andra alternativ. Här finns även shopping i Västermalmsgallerian, gym, matbutiker och restauranger. En kortare promenad åt motsatt håll än Fridhemsplan tar dig till Kungsholms torg med bl.a. Ica och Systembolaget. Till City går man på 15 minuter. Med andra ord: Läget är oslagbart!

Missa inte chansen, varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
27 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 203 kr/mån
Pris/m²
92 407 kr/m²
Driftkostnad
6 552 kr/år
Byggår
1931
Räkna på boendet
  • Söndag 21 jan kl 12:00-12:45 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 22 jan kl 11:30-12:00 Spara
    Lunchvisning - Välkommen
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Chapmansgatan 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Avgift/månad
1 203 kr/mån
Driftkostnad
6 552 kr/år

Statistik

2 319
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 12 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips