Finalgatan 15B

Lund - Centrum, Lund Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Central Park i Lund
Om föreningen
Avgift
2 082 kr/mån
Pris/m²
48 333 kr/m²

Varmt välkommen till en toppmodern och personlig 1:a med låg avgift på tilltalande adress i centrala Lund. Här bor du någon minuts promenad från åtråvärda Stadsparken i och ytterligare några minuters promenad från citykärnas kullerstensgator och utbud av shopping och restauranger. Invändigt möts du av smart planerade ytor med väl tilltagna fönster och eleganta detaljer. Bland annat finns en designfull fönsternisch och ett av fönsterpartierna går hela vägen ner till golvet vilket bidrar till en varmt och hemtrevlig atmosfär.

Köket ligger i vinkel med allrummet på ett socialt och trevligt vis. Badrummet är generöst och utrustat med egen tvättutrustning, förvaring och dusch. Vidare finns en hall med såväl garderob som städskåp och på motsatt vägg finns en rymlig klädkammare/förråd.

Arenaparken är ett område i centrala Lund som personifierar det nya, visionära Lund. Nu byggs de sista etapperna med Svanenmärkta byggnader med solceller. Läget erbjuder många fördelar, bland annat närheten till vackra Stadsparken. För den träningsintresserade finns många möjligheter, sommartid är utegymmen (två stycken) och planerna för fotboll och beachvolleyboll populära. I kvarteret finns även ett 24/7-gym. Flera matbutiker ligger inom promenadavstånd, välj mellan Lidl, Hemköp och Netto. På Klostergården kommer byggas en ny tågstation vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna i området.

Lägenheten är under byggnation och färdigställs i december 2019.

Är du intresserad av att göra affär redan nu? Kontakta mäklaren för mer info.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum