Järla Östra skolväg 23

Nacka Karta & restider

1 715 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Fram till och med midsommar får du som tecknar bokningsavtal i Elverket halva kontantinsatsen betald! Först till kvarn gäller, så var snabb att först intresseanmäla dig på SSM´s hemsida för den lägenhet som du är intresserad av att boka, kontakta sedan mäklare för att boka tid för avtalsskrivning. Mer information finns på plats i vårt showroom på Järla östra skolväg 23!

Koppla upp eller av! Mot torgets sorl eller den mot lugnare sidan mot stadshuset – här finns allt du behöver på smarta kvadrat. Förutom en funktionsmaxad yta av din bostad finns det tillgång till en massa andra bra saker som en ger en extra guldkant på ditt boende. Marknadens snabbaste bredband, bilpool, cykelpool och cykelverkstad till exempel. Och takterrassen på 10:e våningen såklart!

För lägenheterna i BRF Elverkshuset 3 tecknas bokningsavtal. När bokningsavtal tecknas betalar du en bokningsavgift på 25 000 SEK inom en vecka. Om du skulle ångra köpet betalas 19 000 SEK av bokningsavgiften tillbaka, och 6 000 SEK behålls av SSM som administrationskostnad. När det senare är dags att teckna förhandsavtal måste lånelöfte uppvisas, så det är bra att kontakta sin bank och stämma av finansieringen redan nu.

Tre i ett! Oavsett bostadsdröm - här finns det något för alla. Elverkets östra del binder samman kvarteret mellan torget och den nya gångvägen mot Nacka Forum. Den breda trappan på Nya gatan alldeles utanför leder upp mot den nya stadshusparken och kommande bussterminal och tunnelbana. Tre sammanhängande huskroppar med varierad arkitektur, spännande fasadmaterial i olika färger, takterrass och gröna sedumtak. De olika husen hänger ihop men innebär samtidigt en mängd möjligheter i både storlek och utformning och flera av projektets unika lägenheter hittar du här. En tvåa med uteplats på taket eller en trea med terrass på 9:e våningen? Men först ut är husets prisvärda ettor belägna i det mellersta huset. Välj med balkong mot innergården, uteplats eller fransk balkong.

Här kan du njuta av att ha vattnet så nära, men även smidigt ta dig in till city för allt vad staden har att erbjuda. Korsa torget för att ta bussen in till Slussen. Järla station är endast ytterligare 400 meter bort där Saltsjöbanan tar dig in till slussen. Upp för trappan mot andra hållet, på samma korta avstånd, byggs Nackas tunnelbanestation. Med uppgång vid Nacka Forum planeras en resa till Kungsträdgården med blåa linjen att ta ca 10 minuter. Bra kommunikationer i alla väderstreck helt enkelt. Men det mesta har du också i din närhet – närmsta restaurang hittar du en hisstur bort!

Inflytt i denna etapp är beräknad till år 2022.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
25 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 625 kr/mån
Pris/m²
68 600 kr/m²
Räkna på boendet
Förening
BRF Elverkshuset
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Järla Östra skolväg 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 715 000 kr
Avgift/månad
1 625 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Elverkshuset

Registreringsår
2015
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 551
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 60 dagar sedan, den 26 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips