Lövstagatan 46D

Örebro, Örebro Karta & restider

895 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Jag har nöjet att presentera denna mycket trevliga lägenhet - en ljus och öppen etta om 40 kvadratmeter på första våningen på Lövstagatan 46D. Denna bostad, belägen i ett hus byggt 1945, har bland annat fräscha ytskikt och fina parkettgolv. Här har man fönster åt två väderstreck, både från köket ut mot innergården men också från vardagsrummet där man utanför fönstret har en härlig björk som skyddar mot insyn.

I den gemensamma trädgården på innergården finns det möjlighet till att grilla med vänner och familj, även utemöbler finns att nyttja. Här finns även möjlighet att odla egna grönsaker i landet samt plocka färska frukter från träden.
Här erbjuds du ett mycket trevligt boende i en stabil förening.

Här bor du med ett centralt läge med närhet till allt man kan tänka dig. På Väster möts du av bland annat matbutiker, restauranger, inredningsbutiker och caféer. Centralstationen och centrum ligger ca 5 minuters cykeltur bort och till Örebro universitet cyklar du på 20 minuter. Det går även bra bussförbindelser utanför lägenheten, både till universitet och centrum. Här erbjuder vi en perfekt lägenhet för exempelvis studenten, veckopendlaren, eller förstagångsköparen.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
40 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
3 304 kr/mån
Pris/m²
22 375 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lövstagatan 46D och skaffa lånelöfte nu.

Pris
895 000 kr
Avgift/månad
3 304 kr/mån

Statistik

1 258
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 19 dagar sedan, den 29 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips