Johannesbäcksgatan 99 (Trapphus 3)

Östra Salabacke, Uppsala Karta & restider

1 855 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

KAXIG ETTA SOM STICKER UT!

ÄR DU REDO FÖR BALKONGHÄNG MED HÄRLIG SOL OCH IMPONERANDE VY?

Välkommen till denna ljusa och moderna etta om 35 kvm med härlig sol på balkongen med vy mot innergården. Här kan du avnjuta härliga dagar och kvällar med ett optimalt balkonghäng i fint söderläge.

Denna ytsmarta och läckra etta om 35 kvm har ett fint läge på vån 2 som erbjuder stora fönsterpartier samt ett imponerande ljusinsläpp och härlig rymd. Smart planlösning som på en imponerande yta om 23 kvm fördelar sig på ett modernt kök i öppen planlösning mot allrummet.

Besök gärna projektets hemsida för mer information och för att se vilka andra lägenheter som finns i projektet, www.knackepilen.se

Hitta hem med lägenhetsväljaren!
På projektets hemsida www.knackepilen.se finner du en lägenhetsväljare som gör det lätt för dig att att hitta rätt lägenhet och läge. Verktyget ger dig en bra överblick var i huset bostaden är placerad.

Välkommen hem!

Läget är troligtvis det bästa och mest unika! Knäckepilen ger dig Östra Sala Backes härligaste läge, mellan den grönskande Knäckepilsparken och en välplanerad inbjudande kvartersgård, med bekvämt avstånd till expansiva Gränbystaden. Här bor du i ett modernt hem med vacker och utmärkande arkitektur!

Byggnaden blir ett vackert arkitektritat hus upp till 8 våningar med bostadsrätter i varierande storlekar, 1 rok till 4 rok, som alla har en unik karaktär och utformning. Lägenheterna har noggrant planerats för att skapa ljusa, tilltalande och bekväma hem. Många av lägenheterna är genomgående med både morgon- och kvällsljus och har tillgång till minst en balkong eller uteplats. På den trevliga gården som delas med grannfastigheterna kommer det att finnas omsorgsfullt planerade ytor för umgänge, odling och lek.

Föreningens egna oas- en fantastik och imponerande takterrass, över trapphus 2, som erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge, härligt solläge hela dagen och imponerande vy från detta höga läge.

Knäckepilen byggs av Åke Sundvall, vinnare av flertalet utmärkelser som exempelvis Årets Stockholmsbyggnad 2014, och har ritats av innovativa Belatchew arkitekter.

Inflyttning är beräknat till kvartal 1 -2019

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
34,5 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 225 kr/mån
Pris/m²
53 768 kr/m²
Byggår
2017-2019
Räkna på boendet
Förening
BRF Knäckepilen
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Johannesbäcksgatan 99 (Trapphus 3) och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 855 000 kr
Avgift/månad
2 225 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Knäckepilen

Antal lägenheter
95
Registreringsår
2015
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

Statistik

798
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 167 dagar sedan, den 7 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips