Lövgatan 64, 3 tr

Råsunda, Solna Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Byggår
1911
Avgift
1 883 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
59 875 kr/m²

-SEKELSKIFTE
-NÄRHET TILL KOMMUNIKATIONER
-LÅG AVGIFT
-LÅGT BELÅNAD FÖRENING
-HÖGT I TAK
-TILLHÖRANDE VINDSFÖRRÅD & MATKÄLLARFÖRRÅD

Tunnelbana: Kort gångavstånd om ca 2-3 minuter till tunnelbana, station Näckrosen som går mot Fridhemsplan och Centralen (11 min restid) i ena riktningen samt mot Kista och Akalla i den andra riktningen.

Buss: Stenkast från busshållplatsen vid Råsundavägen där busslinje 515 går till Solna station (pendeltåg) och Odenplan och i andra riktningen till Sundbybergs station. Bussen avgår 4 gånger i timmen och har en restid om ca 15 min in till city.

Tvärbanan: Promenadavstånd om ca 5-7 minuter till Solna centrum där tvärbanan avgår. Den går förbi Alvik och vidare till Gullmarsplan och Hammarby sjöstad.

Pendeltåg: 15 minuters promenad bort finns Solna Station där avgår tåg i ena riktigningen mot Arlanda/Uppsala/Märsta och i andra riktningen Älvsjö/Södertälje.
Till nyöppnade Mall Of Scandinavia kan ni promenera på endast 7-8 minuter! Denna enorma inomhusgalleria är ett fullvärdigt alternativ till Stockholm city med dess butiksutbud, restauranger och event utöver de vanliga.

Till Solna centrum kan ni promenera på ca 5-7 minuter. Solna centrum är en stor inomhusgalleria med bl.a. en uppsjö av butiker, flera banker, två apotek och ett systembolag. Till Sundbybergs mysiga stadskärna är promenadavståndet endast ca 10 min.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Solna