Turebergsvägen

Skälby, Sollentuna Karta & restider

1 335 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

TENTAFABRIKEN
ERBJUDANDE! Alla som tecknar avtal framtill midsommar bidrar vi med halva kontantinsatsen. Med halva kontantinsatsen menas med att vi bidrar med 7,5 % av priset.
Läs mer här om ERBJUDANDET HÄR https://www.ssmliving.se/vara-bostader/tentafabriken/ – kontakta därför ansvariga mäklare direkt vid intresse.

I centrala Sollentuna planeras det för 72 smarta och moderna bostadsrättslägenheter för studenter med preliminär inflyttning Q4, 2020. Prisvärda bostadsrätter från 1 335 000 kr. NYHET- nu kan du bo kvar efter avslutade studier.

DET BÄSTA AV ALLA VÄRLDAR
Tentafabriken ligger i Sollentuna, endast 400 meter ifrån Sollentuna Station, vilket är en perfekt plats att bosätta sig på. Här bor du som i en egen småstad där allt du behöver finns runt hörnet – men med huvudstadens stora utbud inom kort avstånd. Det tar endast 15 minuter med pendeltåget till Stockholm C. Till KTH tar du dig till på strax under halvtimmen och till Kista är det ynka 11 minuter. Snabbt och smidigt tar du dig också till Universitetet, Karolinska institutet – eller var du nu studerar. En del skulle kalla det ”det bästa av två världar”, vi kallar det en riktigt bra investering.

VEM FÅR KÖPA LÄGENHET?
För att bli medlem i Brf Tentafabriken krävs det att du har avsikten att vara student och bedriva aktiva studier vid Gymnasium, Komvux, Högskola, Universitet eller liknande. Du behöver inte visa upp studieintyg vid tecknande av bokningsavtal/förhandsavtal eller upplåtelseavtal. Antagningsbesked/studieintyg ska först visas upp på tillträdesdagen. Stadgarna möjliggör också köp av både fysisk och juridisk person under förutsättning att lägenheten kommer att hyras ut till en studerande.

FRI ANDRAHANDSUTHYRNING TILL STUDERANDE
Självklart har du även möjligheten att ta en studiepaus eller möjlighet att hyra ut lägenheten till en annan student. Du kan hyra ut i andra hand, efter godkännande av styrelsen, 12 månader i taget men utan en bortre tidsgräns. Det enda som du ska kontrollera årligen är att den du hyr ut till är studerande.

BO KVAR EFTER AVSLUTADE STUDIER
Efter avslutade studier kan du bo kvar i din lägenhet på obestämd tid. Du bestämmer när du vill sälja din lägenhet. Vid en försäljning ska studieintyg eller antagningsbesked bifogas för den som ansöker om medlemskap i bostadsrättsföreningen.

Läs mer om Tentafabriken (https://www.ssmliving.se/vara-bostader/tentafabriken/)

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
24 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 488 kr/mån
Pris/m²
55 625 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Turebergsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 335 000 kr
Avgift/månad
1 488 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 507
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 50 dagar sedan, den 2 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips