Tritonvägen 6

Sundbyberg / Lilla Alby, Sundbyberg Karta & restider

1 695 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Högst upp i huset finner ni denna ljuvliga 1:a med härligt ljus belägen mot den mysiga innergården. Här bor ni i en lägenhet med en mycket väldisponerad planlösning. Här finns ett arbetsvänligt kök med gott om förvaring bakom vita köksluckor. Från den välkomnande hallen med goda avhängningsmöjligheter når man vardagsrummet med ljusinsläpp via det stora fönsterpartiet. I vardagsrummet finns gott om plats för sittgrupp och förvaring. Badrummet är helkaklat med duschhörna. Varje kvadratmeter av lägenheten är maximalt utnyttjad då sovalkoven frigör ett utrymme under som kan disponeras som t.ex. arbetsrum.

Lägenhetens väggar är ljusmålade och det är genomgående fina golv. Föreningen är välskött och har en trivsam gemensam uteplats för föreningens medlemmar på baksidan av huset.

Fiberbredband kopplat till Stockholms stadsnät ingår i avgiften. Alla stora renoveringar är genomförda och föreningen planerar inga avgiftshöjningar.

Lägenheten ligger mycket bra till med Sundbybergs centrum ett stenkast från porten. Här finns all service du kan tänka dig med matbutiker, caféer, restauranger och butiker. Även Solna Strand ligger precis invid lägenheten där även närmsta tunnelbanestation ligger med bara sex stationer till T-Centralen. Längs Bällstaån finns jogging och promenadstråk som leder in till Karlberg och innerstaden. Med ständigt förbättrande kommunikationer blir Sundbyberg i allt större utsträckning en del av innerstaden. I dagsläget finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flertalet busslinjer att välja på.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
28 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 245 kr/mån
Pris/m²
60 536 kr/m²
Byggår
1939
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tritonvägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Avgift/månad
2 245 kr/mån

Statistik

4 769
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 28 dagar sedan, den 25 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips