Oxenstiernas Allé 12

Sundbyberg Karta & restider

1 995 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna stora 1 med möjlighet att göra om till en 1,5:a med en stor uteplats för hela familjen och många gäster! Här erbjuds ni ett trevligt och familjärt boende med en generös planlösning som sprider sig över de 46 kvm med stora fönster.

Det här är helt enkelt en perfekt bostad för er som uppskattar det praktiska i boendet - välplanerat kök med mängder av förvaringsutrymmen, stora sällskapsytor, ett rymligt och praktiskt badrum flertalet garderober med skjutdörrar och sist men inte minst en stor uteplats där det är tillåtet att grilla, annars kan man alltid använda föreningens gemensamma grillplats.

Med tanke med planeringen av bostaden så passar den inte enbart en person utan även par men även mindre barnfamiljer.

OMRÅDET
Det finns en anledning till att fler och fler flyttar till Ursvik! Som boende i brf Klingan bor ni otroligt naturnära samtidigt som det är lätt att ta sig "till stan". Ni kan t ex vandra genom Igelbäckens naturreservat, på vintern åk skidor och på sommaren spring eller promenera i Ursviks motionsspår. På sensommaren och hösten plockar du mängder av god svamp i våra omgivande skogar.

Livsmedelsbutiker som Willys och Coop finns i närheten och den lokala Handlar´nfinns runt hörnet för enklare handling. I området finns även flertalet restauranger, frisör, gym och annan service. Värt att nämna är också att Arenastaden med Mall of Scandinavia ligger på behagligt avstånd.

KOMMUNIKATION
Från Stora Ursvik når man med bil Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på ca 20 minuter. Gångavstånd till T-bana Rissne ca 20 min. Spårvägstrafiken utvecklas via utbyggnad av Tvärbanan mot Kista-Sollentuna från Bromma. Den lokala busstrafiken går igenom området och i anslutning finns det en busshållplats.
Buss 504 Sundbybergs station - Hallonbergens t-banestation - genom Ursvik - Rissne t-banestation.
Buss 540. Tensta C - Rinkeby - Hallonbergen - Ulriksdals stn - Bergshamra - Universitetet.
Du kan även byta till/från buss 157 på busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen (vid början på Rissneleden vid stora korsningen) där både buss 504 och 540 stannar. Buss 157 går mellan Danderyds sjh - Rissne - Spånga stn - Lunda industri.

SKOLA
Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades Pysslingens förskola/skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Hösten 2010 öppnade den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, förskolan Granatäpplet. Båda de kommunala förskolorna utmärks av att de ligger i nybyggda lokaler med gårdarna vända mot skogstometer som är härliga områden för lek och äventyr. Kymlingeskolan öppnade till höstterminen 2014 och är en kommunal F-6 skola och förskola i Ursvik med ca 350 barn i både förskola och skola. Den ligger på Oxenstiernas allé 41 i nya delarna av Ursvik nära natur och grönska.

I närområdet finns flera förskole- och skolalternativ. I Lilla Ursvik ligger den kommunala Ursviksskolan med skol och förskoleverksamhet. Det finns även skolor i Rissne, Hallonbergen och Brotorp i såväl kommunal som privat regi.
Just nu undersöks möjligheten för en skola vid Kvarnkullen, på en tomt vid sidan av Oxenstiernas allé ner mot Enköpingsvägen.

Läs mer om området på www.ursvik.se

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 978 kr/mån
Pris/m²
43 370 kr/m²
Driftkostnad
2 760 kr/år
Byggår
2012-2013
Räkna på boendet
  • Söndag 19 aug kl 13:00-13:45 Spara
    ÖPPEN VISNING VÄLKOMMEN!
  • Måndag 20 aug kl 18:00-18:30 Spara
    ÖPPEN VISNING VÄLKOMMEN!
  • Söndag 26 aug kl 12:00-12:30 Spara
    ÖPPEN VISNING VÄLKOMMEN!
Visningsinformation
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Oxenstiernas Allé 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
2 978 kr/mån
Driftkostnad
2 760 kr/år

Statistik

4 961
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 10 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips