Lövstagatan 21E

Väster, Örebro Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Byggår
1944
Förening
BRF Mullbärsträdet i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 098 kr/mån
Pris/m²
19 875 kr/m²

Välkommen till Lövstagatan 21E. Här bor du på välplanerade kvadratmeter med balkong med parkutsikt och gångavstånd till city.

Inne i bostaden välkomnas du av en ljus och välavvägd hall som tar dig vidare till bostadens alla delar. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och vackert parkettgolv i allrummet och i hallen. Planlösningen ger dig ett stort och ljust allrum, härifrån når du utgång till balkongen. I allrummet finns plats för säng, soffa och mindre matgrupp. Köket är välplanerat med gott om förvaring och är utrustat med spis, kyl och frys. Här finns gott om plats för matbord för 4-6 personer. Badrummet har våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på vägarna och är utrustat med wc, badkar och handfat.

När du flyttar till Lövstagatan får du en fin mix av stadsmyller och grönska, paketerat i all den charmiga avspändhet som karaktäriserar boende på Väster. Service, nöjen, shopping och kommunikation - allt finns inom gångavstånd. Du har samtidigt nära till flera av stadens fina parker runt hörnet!
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar