Önneredsvägen

Västra Frölunda, Göteborg Tjänster för säljaren
Karta & restider

2 430 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Just nu bjuder vi på avgiften under det första året om du tecknar dig för en bostad i Önneredsbodarna innan den 31 december.

Yteffektiv vindsetta med sovalkov, terrass och genomgående golvvärme. Kvalitativt kök från Vedum i skandinaviskt utförande med vita luckor, grå arbetsbänk i laminat och vitt kakel som ligger i öppet samband med vardagsrumsdelen. Härifrån nås även den tilltagna terrassen i soligt söderläge. Stilrent helkaklat badrum i vitt med grå klinker som är utrustat med dusch, kombimaskin och fönster som skänker ljus.

Vita väggar och ekparkett ger er en bra bas att inreda efter. För dig som redan från början vill sätta egen prägel på bostaden finns förutom Klassisk, som beskrivits ovan, ytterligare två inredningskoncept - Trend och Exklusiv. Trend erbjuder bland annat grått kök med rostfria vitvaror och vitlaserad ekparkett medan Exklusiv har ett kök i mörkt brunbetsad ek, rostfria eller integrerade vitvaror och enstavigt, vitlaserat ekgolv med möjlighet till ytterligare personliga val.

Här bor man i ett attraktivt område med närhet till både hav och stad. Med cykel- och promenadavstånd till Önnereds Brygga med småbåtshamnar, omtyckta restaurang Jungman Jansson och badvikar. Lägg därtill härliga strövområden för promenader, bra kommunikationer till bland annat Frölunda Torg med shopping och vidare kommunikationer in till centrala Göteborg samt service i form av mataffär och barnomsorg i närområdet och du har ett utmärkt läge för ett hem att trivas i.

Preliminärt tillträde: från december 2019

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
35 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 552 kr/mån
Pris/m²
69 429 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet
Nya Kvadrat

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Önneredsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 430 000 kr
Avgift/månad
2 552 kr/mån

Billigare och bättre boende

Statistik

266
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 7 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips