Kolsnarsvägen 21,3 tr

Årsta, Stockholm Karta & restider

2 950 000 kr
BostadsrättBostadsrätt

Välkommen till en perfekt planerad tvårummare (möjlig 3: a) som kännetecknas av ljus, rymd, fönster i två väderstreck, solig balkong, goda förvaringsutrymmen, fina materialval och fin Årstaparkett - i populär bostadsrättsförening med bästa läget i Årsta!

Vardagsrummet är till ytan rymligt och har goda möbleringsmöjligheter, här finns även en stor balkong som erbjuder mycket sol från söderläge. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och garderober. Ljust, kök med goda arbetsytor och full maskinell utrustning. Avskild matdel som även lämpar sig för ett andra sovrum; se alternativ planritning. Badrummet är stambytt och renoverat i ljusa kulörer, här finns dusch och tvättmaskin. Från hallen nås klädkammaren som erbjuder goda förvaringsmöjligheter, ytterligare finns att tillgå i källarförråd samt i matkällarförråd.

På Kolsnarsvägen 21 bor man på mycket attraktiv adress i ett lugnt område med natursköna omgivningar. I närheten finns flera mysiga promenadstråk mot härliga Årstaviken och Årstaskogen. På gångavstånd ligger Årsta Torg med flertalet restauranger, mataffärer, apotek, konditori, med mera.

Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplans utmärkta knutpunkt för kommunaltrafiken eller Liljeholmen med dess nya galleria. Gångavstånd till Gullmarsplan och vidare över till Södermalm. Kommunikationerna är utmärkta, runt knuten på Sköntorpsvägen går bussar in till Gullmarsplan och därifrån in till City, härifrån går även tunnelbanans gröna linje. Även närhet till tvärbanan station Valla torg och Årstabergs pendeltågstation.

En riktigt fin lägenhet där det bara är att flytta in - Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
54,2 m²
Antal rum
2,5 rum
Avgift/månad
3 324 kr/mån
Pris/m²
54 428 kr/m²
Driftkostnad
4 500 kr/år
Byggår
1944-45
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kolsnarsvägen 21,3 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 950 000 kr
Avgift/månad
3 324 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år

Statistik

2 204
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 25 dagar sedan, den 17 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips