Kyrkogårdsgatan 25A

Centrala Ystad, Ystad Karta & restider

1 075 000 kr
LägenhetLägenhet

Kyrkogårdsgatan är belägen precis intill den centralt belägna och underbara parken Norra Promenaden. Redan 1829 beslöt den allmänna rådstugan att ett skuggrikt gångstråk skulle planeras mellan kyrkogården och Norreport. Det var den kända J J Wendt som föreslog detta, mannen som också var förespråkare att plantera Ystads fina Sandskog.
Efter hand som Ystadborna hittade till Norra Promenaden, byggdes också musik- serveringspaviljonger. Denna har sedan byggts om och är än idag en av Ystads populära restauranger. Här njuter vi bland annat av allsångskvällar på sommaren. Hela parken har bevarats och är idag en fantastisk plats mitt i centrum. Den charmiga stadskärnan är även den ett stenkast från bostaden. Restaurang- och kulturlivet hägrar för både Ystadborna och turisterna.
Badstranden på den västra sidan av Ystad är nära, tänk att ha möjlighet till ett morgondopp på promenadavstånd.

Välkommen till Kyrkogårdsgatan 25 A, den charmiga bostaden med den värmande gröna färgen, iögonfallande på ett positivt sätt. På andra våningen är lägenheten belägen och redan vid tröskeln får man intrycket att bostaden har en bra blandning av det gedigna och moderna. Ett slipat parkettgolv i hallen fortsätter hela vägen in mot allrummet. Sovrummet är beläget mot bostadsrättsföreningens trädgård i norr där det finns möjlighet till grillkvällar för de boende med sällskap.

Köket är från 2015 med högblanka, vita köksluckor, köksmaskiner, extra diskbänksbelysning och möjlighet till matplats vid fönster mot norr. Badrum med plastmatta på golv, kakel på väggar, dusch. Vidare i hallen kommer man till bostadens stora överraskning, en klädkammare som gjorts om till ett "gästrum". Kreativiteten från säljarna har mynnat i en flyttad vägg och en platsbyggd säng med möjlighet till ytterligare en säng eller skrivbord under. Det är såklart inte ett regelrätt rum men en bra anpassad lösning för att öka bostadens antal sängplatser. Allrummet har även det slipat parkettgolv och fönster i söder mot underbara Norra Promenaden. Balkongen ligger i söder och här kan man skåda många olika "tavlor" beroende på årstid.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
55 m²
Antal rum
2,5 rum
Avgift/månad
3 608 kr/mån
Pris/m²
19 545 kr/m²
Driftkostnad
4 104 kr/år
Räkna på boendet
Förening
BRF Plantskolan
Om föreningen

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kyrkogårdsgatan 25A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 075 000 kr
Avgift/månad
3 608 kr/mån
Driftkostnad
4 104 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Plantskolan

Antal lägenheter
18
Registreringsår
1944
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 707
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 25 dagar sedan, den 24 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips