Ordenstrappan 2

Östermalm, Stockholm Karta & restider

8 995 000 kr
LägenhetLägenhet

Denna lägenhet är något utöver det vanliga och passar sig till de som värdesätter rymliga ytor, balkong och öppen spis samt badrum i direkt anslutning till sovrummet. Lägenheten är genomgående väldigt fint renoverad med nymålade ytskikt, modernt kök och vackert golv. Fastigheten ligger i suterräng, vilket gör att mot gården upplevs lägenheten som våning 5. Bostaden har tidigare disponerats som 3,5 rok och går enkelt att bygga om så att två sovrum fås.

Brf Ordenstrappan 2 registrerades år 1985 och förvärvade fastigheten 1994. Bostadsrättsföreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 21 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt.

Läget, ett lugnt, tyst och etablerat område med karakteristiska vackra hus från 20-30-talet. Närhet till parker och naturområden; Humlegården runt hörnet med lekpark, grönytor och hundrastgård, samt Lill-Jansskogen skidspår och en halvtimmes promenad till vackra Djurgården. Shopping runt Stureplan, Östermalmstorg och Karlaplan, gångavstånd till Dramaten, Operan och de flesta av Stockholms sevärdheter, närhet till nöjesliv och gott om samhällsservice inom alla områden. Ett flertal restauranger i olika prisklasser på gångavstånd. För matinköp; litet ICA Humlegården (2 minuter), ICA Esplanad (12 minuter) och COOP på Karlavägen, Hemköp på Birger Jarlsgatan (6 minuter).

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
96 m²
Antal rum
2,5 rum
Avgift/månad
3 399 kr/mån
Pris/m²
93 698 kr/m²
Driftkostnad
8 692 kr/år
Byggår
1923
Räkna på boendet
Fastighetsbyrån Östermalm

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ordenstrappan 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 995 000 kr
Avgift/månad
3 399 kr/mån
Driftkostnad
8 692 kr/år

Statistik

5 205
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 28 dagar sedan, den 22 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips