Lenngrensgatan 7

Tågaborg, Helsingborg Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
106 m²
Byggår
1900
Avgift
4 638 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
47 123 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna smakfullt renoverade lägenhet i klassiska Villa Miramar på Tågaborg. Huset är ett av de äldsta husen i området och har nyligen renoverats med varsam hand och byggts om till fyra bostadsrätter. Vackra pardörrar, läcker stuckatur och en ståtlig kakelugn är några av de många tidstypiska attribut från byggåret som finns väl bevarade.
Man slås direkt av det fantastiska ljusflöde som genomskiner bostaden, hallen är väl tilltagen med stora ytor och bra förvaring.
Sovrummet når man direkt till vänster från entrén och är verkligen ett rum utöver det vanliga. Underbara fönster kompletteras med läckra fönsterkarmar i sten. Den generösa takhöjden bidrar till en luftig och härlig atmosfär. I anslutning till sovrummet har man ett privat badrum med stor duschyta och bra förvaring. Från hallen når man ett mysigt litet avkopplingsrum med alldeles förträfflig utsikt över Landborgen och Öresund, en perfekt plats för avkoppling.
När man äntrar vardagsrummet genom de robusta pardörrarna så har vi nått bostadens hjärta. Ett rum att trivas i, läcker fiskbensparkett möter höga vitmålade väggar med snygga detaljer. Från vardagsrummet kan man ta sig ut på en stor balkong med magnifik utsikt över sundet. Till lägenheten här även en stor privat terrass som i dagsläget endast nås från trapphuset. Dock finns det möjlighet att öppna upp från hallen om man önskar en direkt anslutning till lägenheten.
Köket går i en klassisk inredning av ek som matchar fiskbensparketten. Ett underbart kök att laga mat i och plats för både familj och vänner att njuta av goda middagar. Kakelugnen från byggåret är vacker att titta på. Komplett maskinpark med vitvaror av hög kvalité.
Till fastigheten hör en stor grönskande trädgård som är gemensam för husets boende.

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare