Bostadsrättslägenhet i Paseo Marítimo, Palma

Paseo Marítimo, Palma, Spanien

1 450 000 euro
LägenhetLägenhet

Med utsikt över hamnen i Palma de Mallorca är den här lägenheten belägen på den berömda promenaden Paseo Maritimo. Några steg bort ligger Casino de Mallorca och köpcentret Porto Pi med alla butiker, restauranger samt en biograf.

Den ljusa lägenheten på Mallorca är belägen i en byggnad med 6 lägenheter och har 2 sovrum och 3 badrum, inklusive ett stort master sovrum med två badrum en-suite samt en klädkammare. Det andra sovrummet används för närvarande som ett TV-rum. Lägenheten hade från början tre sovrum som enkelt kan återställas.

Den fantastiska lägenheten har en modern design med material av hög kvalite, ljusa färger och marmorgolv. Vardagsrummet med matplats är uppdelat i tre avdelningar med skjutdörrar och här har man fantastisk panoramautsikt över hamnen. Vidare finns det en täckt terrass samt ett modern, fullt utrustat kök med förvaringsutrymme.

Ytterligare funktioner är luftkonditionering, gasburen centralvärme, tvåglasfönster, platsbyggda garderober, alarm, satellit TV samt 2 garage med förråd.

Området och sevärdheter

Paseo Marítimo är ett område med nära tillgång till stränder, barer och restauranger. Dessutom ligger det bara några minuter från centrum av Palma de Mallorca, ett populärt område med alla olika typer av butiker, restauranger och sevärdheter. För golfälskare finns det möjlighet att spela på en mängd olika anläggningar, såsom golfklubben i Son Vida. De bästa och närmaste platserna för olika vattensporter är Puerto Portals, Club Nautico och Portixol.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/728381-apartment-paseo-maritimo-palma-mallorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
200 m²
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
70 724 kr/m²

Statistik

149
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 250 dagar sedan, den 15 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips