Alanya, Kleopatra stranden

Alanya, Turkiet

58 000 euro
LägenhetLägenhet

Ett unikt tillfälle att skaffa drömbostad vid berömda Kleopatra stranden och den sista ettan till salu direkt från byggföretag!

Lägenheten som ligger 350 m från Cleopatra Beach. Det ligger på 3: e våningen. Lägenhet har välplanerat vardagsrum kombinerat med kök, 1 sovrum, 1 badrum, 1 balkong, 1 fransk balkong. Det finns pool i komplexet.
Priset inkluderar: köket, badrumsskåp, ståldörr, PVC. m.m.
Vi på Elite Home kan fastighetsbranschen och vi kan Turkiet. Därför kan vi tryggt hjälpa Er utifrån Era önskemål och Er budget, med alla steg på vägen till Er drömbostad. Även efteråt är vi tillgängliga för Er för att ni ska känna Er trygga och hjälper Er med eventuella frågor eller rådgivning. Vi hjälper bland annat till med visningsresor, rådgivning, låneansökan, inredning och möbler, försäkringar, juridiska avtal, banker i Turkiet, handlingar från turkiska myndigheter, besiktning .m.m.

Elite Home förmedlar/äger bara seriösa fastigheter, av seriösa byggföretag i Turkiet, där vi räknar med bra avkastning och värdestigning på detta projekt och det blir garanterat lätt att hyra/byta/sälja sin bostad, om det så önskas!
Fakta; De flesta investerare är från Sverige/Skandinavien.
Vi säljer fastigheter direkt från byggföretag och observera att det är bara en bråkdel av utbudet som Elite Home har på hemsidan.
Ett urval från vårt stora utbud av bostäder i Turkiet hittar ni på:
www.elitehome.se
www.hemnet.se
www.blocket.se
www.blocket.se/elitehome
instagram.com/elitehome.se
facebook.com/elitehome.se
Vi på Elite Home förutom förmedlingsfastigheter gör besiktning, opartisk värdering av alla fastigheter, precis som hemma i Sverige.
Vänligen kontakta oss på Elite Home kostnadsfritt för mer info om övriga projekt, rådgivning, eller bara ett trevligt samtal. Boka gärna kostnadsfri tid på vårat kontor på Svenska mässan i Göteborg eller i Alanya-Turkiet, eller bara ring för ett trevligt samtal!

Hjärtligt välkomna,
Elite Home - Din direktkontakt till certifierade byggfirmor i Turkiet

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
58 m²
Tomtarea
540 m² tomt
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
9 899 kr/m²
Byggår
2017

Statistik

141
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 85 dagar sedan, den 27 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips