Fantastisk lägenhet i Alfama

Alfama (São Vicente de Fora), Portugal

780 000 euro
LägenhetLägenhet

Referens: APT11803

Fantastisk, modern lägenhet med 1 sovrum och en boyta på 96 m². Belägen i det mysiga området Alfama (São Vicente de Fora) i Lissabon, med närhet till havet.

Med 20 unika lägenheter, från T1 till T5, erbjuder detta exklusiva condominium dig en mängd olika val och garanterar att de anpassar sig till din livsstil, dina estetiska preferenser och dina komfortbehov. Med en boyta som sträcker sig från 51m2 till 483m2, uppdelat mellan uteplatsen, trädgården och ett palats, har alla lägenheter som designats av en känd arkitekt försökt utnyttja det bästa av varje utrymme där de sätts in, inklusive privata fritidsområden som alltid har utsikt mot floden Tagus och den privilegierade sol exponeringen av denna magnifika egendom.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

Portugalmäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
96 m²
Tomtarea
34 m² tomt
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
73 125 kr/m²

Statistik

121
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 190 dagar sedan, den 17 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips