Alphyddevägen 67, 5tr

Alphyddan, Nacka Karta & restider

3 250 000 kr
BostadsrättBostadsrätt

Accepterat pris - Bekvämt läge i fastighet med hiss - garanterad bilplats i föreningens garage! Nu finns chansen att köpa en lägenhet som ombildas från hyreslägenhet till bostadsrätt i den mycket populära Brf Alphyddans Ros.
Ljus och optimalt planerad tvårumslägenhet om 62 kvm högt belägen i ett insynsskyddat läge. Balkong i österläge med trevlig utsikt. Attraktivt läge intill Sickla köpkvarter och med utmärkta kommunikationer. Ytskiktsrenoverad (-17) lägenhet med genomgående ekparkett, genomgående ljusa ytskikt och nya kontakter och strömbrytare. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober, ljust kök, stort och lättmöblerat vardagsrum med matplats för ca 4-6 personer, helkaklat badrum och ett bra sovrum. Lägenheten har ett flertal fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Brf Alphyddan Ros är en bostadsrättsförening med eget garage med garanti vad gäller plats, vilket är unikt på Alphyddan.

Attraktivt läge med närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjö, Nacka naturreservat, Stockholms innerstad och Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, biograf, caféer, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till två busshållplatser som tar dig in till Slussen på 10 min - ett alternativ är Saltsjöbanan. Tvärbanans utbyggnad är klar och har satts i trafik, med station intill lägenheten.

Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
62 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 715 kr/mån
Pris/m²
52 419 kr/m²
Driftkostnad
3 300 kr/år
Byggår
1965
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Alphyddevägen 67, 5tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 250 000 kr
Avgift/månad
2 715 kr/mån
Driftkostnad
3 300 kr/år

Statistik

1 389
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 19 dagar sedan, den 24 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips