Kratsbodavägen 50A

Annedal / Mariehäll, Stockholm Karta & restider

3 495 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

- HÖGST UPP I HUSET!
- MAGNIFIK UTSIKT!
- TILLVAL MÄSSING I KÖK/BADRUM!

Nu har ni chansen att bli de första ägarna av denna suveräna tvårummare i projektet Bronze! Med högt och fritt läge samt stor balkong erbjuder denna lägenhet ett hem utöver det vanliga. Lägenheten har genomgående hög standard och följer de senaste inredningstrenderna.

Här finns bland annat ekparkettgolv i holländskt mönsterpassning, exklusiva vitvaror från Smeg samt lyxigt badrum i absoluta toppklass! Lägenheten disponeras med en inbjudande och öppen planlösning mellan det toppmoderna köket och vardagsrummet. Det tillåter härliga sociala ytor och ger den rätta känslan till lägenheten. Vardagsrummet är lättmöblerat och släpper in ett härlig ljus tack vare de generösa fönsterpartierna och den franska balkongen. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober.

Föreningen har en gemensam takterrass (belägen i hus C) för medlemmarna att disponera för diverse festligheter och arrangemang. Utöver detta så kommer föreningen ha tillgång till 2 el-bilar. Föreningen har tillgång till 22 garageplatser och 5 parkeringsplatser.

Nuvarande ägare disponerar ett förråd i källaren.

På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbybergs centrum med allt du behöver. Bussar går även utanför fastigheten (Bällstavägen). I Sundbyberg finns ett rikt utbud av restauranger, gym och butiker samt matbutiker längs med Sturegatans köpstråk samt i Signalfabrikens köpkvarter. Kommunikationerna kan inte bli bättre - utanför lägenheten går bussar och från närliggande Sundbybergs centrum finns pendeltåg, tunnelbana och Tvärbana samt flygbussar- Med pendeltåg tar det endast 8 min in till Stockholms Central.

LÄGENHETEN SÄLJS PÅ RITNING, FÖRST TILL KVARN!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 812 kr/mån
Pris/m²
72 813 kr/m²
Byggår
2016
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kratsbodavägen 50A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr
Avgift/månad
2 812 kr/mån

Statistik

3 537
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 129 dagar sedan, den 15 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips