Evenemangsgatan 24, vån 11

Arenastaden, Solna Se på karta

2 850 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Byggår
2014
Förening
BRF Säsongskortet
Om föreningen
Avgift
2 143 kr/mån
Pris/m²
63 333 kr/m²

På våning 11, mellan himmel och jord finns detta fantastiska hem om ca 45 väldisponerade kvadratmeter. Höjdpunkten är självklart den stora inglasade balkongen som bjuder på härlig utsikt. Här kan man sitta i princip året runt och betrakta den lummiga naturen runt Råstasjön. Vidare håller lägenheten hög standard i såväl kök som badrum. Även golven uppgraderades till ask i samband med bygget. Kök och vardagsrum har en öppen yta vilket maximerar disponeringen av ytorna. Ett lättmöblerat sovrum. Goda förvaringsmöjligheter finns i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Lägenheten ligger med ett härligt läge i Arenastaden intill Arenatorget och Mall of Scandinavia. I kontrast till det är man även granne med Råstasjön där det erbjuds fin strandpromenad runt sjön, minigolfbana, fotbollsplan, tennishall samt simhall med gym i den intilliggande skolan. Kommunikationen löses bäst genom att ta pendeltåget från Solna station eller för den delen buss. Lockar restaurangbesök? Ja, då finns ett stort utbud av restauranger båda utanför och i Mall of Scandinavia med något som passar alla.

Vintertid plogas isen på Råstasjön för härlig skridsko/skidåkning.
Gångavstånd till Solna centrum med T-bana (ca 10 min. promenad). Bussar utanför fastigheten till Solna C. Buss på Råsundavägen (5 min. promenad) som tar dig till innerstan på 10 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna