Kronetorps allé

Arlöv, Burlöv Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
37 m²
Avgift
2 399 kr/mån
Pris/m²
26 351 kr/m²
Nyproduktion 

Kronetorp Park knyter samman historiska och charmiga miljöer med det nya och moderna. Tänk dig en egen omsluten atriumgård med eget poolside och soldäck där ytsmarta våningar för tankarna till Sydeuropa, men i skepnad av en nordisk resort och kvalitéer ur ett skandinaviskt boendespektrum. Breda entrébalkonger och flera bostäder med egen takterrass. Som på semester – fast hemma!

Kronetorps fjärde kvarter, Atrium, kommer bestå av 117 bostäder om 2-4 rok, ca 37-80 kvm. Vackert belägna intill Kronetorp Parks herrgård och parkmiljö, på bekvämt gångavstånd till den nya stationen i Arlöv. Det som utmärker bostäderna i Brf Atrium är en egen pool på den skyddade innergården samt gedigna byggnader, som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och har en modern prägel. Vackra Herrgårdsparken och bokskogen ramar in landskapet och med effektiva lägenheter får du ut det mesta av dina kvadratmeter. En rumsligt intim miljö, som både tar vara på den omgivande miljön och känns trygg.

Tack vare utmärkta kommunikationer har du nära till allt från den nya stadsdelen Kronetorp Park. Endast fem minuter till antingen Malmö eller Lund och 25 minuter till Danmarks internationella flygplats Kastrup. Här bor du nära golf, Lomma Beach, Alnarpsparken, shoppingcenter, ny matbutik, kommande pågatågsstation och barnomsorg.

Avgifter som anges är preliminära. I första etappen säljs 36 st bostäder från ca 37-79 kvm.

Läs mer om bostaden