Allan Edwalls gata 2

Aspudden / Örnsberg, Stockholm Karta & restider

2 425 000 kr
LägenhetLägenhet

Här erbjuds livskvalitet på bästa adress. Stor stenlagd uteplats i västerläge som ger en oas med kvällssol och fri utsikt mot parkvägen som leder mot vattnet. Kikar du åt andra hållet ser du Hägerstensåsen som reser sig i bakgrunden. Möjlighet för den med gröna fingrar att sätta sin prägel. Njut av lata dagar i en hängmatta på din egna uteplats eller bjud dina vänner på grillning. Det finns även möjlighet till grillning på den gemensamma gården på baksidan.

Social och öppen planlösning där bostadens yta maximeras. Bostaden erbjuder alla bekvämligheter inklusive hiss och garage då huset är nyproducerat sedan 2009.

Att din oas dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Aspudden/ Örnsberg är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. Läget är optimalt med Mälaren ca 300m från bostaden. Hägerstenshamnen kantas av grönska, båtar och badbryggor. Kort promenad till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. På vintertid erbjuds även rekreation i form av skridskoåkning på plogad bana på den lilla sjön.

Samtidigt som du har naturen runt hörnet bor du bara 250 meter från tunnelbanan. Från Örnsberg är det två stationer till Liljeholmens Galleria med dess utbud och service. Liljeholmen fungerar som en knutpunkt med kommunikationer över hela stan i form av tvärbana, bussar och tunnelbana. Därifrån är det 10 minuter till T-Centralen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 550 kr/mån
Pris/m²
44 091 kr/m²
Byggår
2009
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Allan Edwalls gata 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 425 000 kr
Avgift/månad
3 550 kr/mån

Statistik

5 666
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 4 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips