Selmedalsringen 16

Aspudden / Örnsberg, Stockholm Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
Bostadsrätticon_brf_inactive

KOMMANDE BOSTAD: Säljarna har inte hittat en ny bostad men vill gärna marknadsföra sin bostad medan de letar. Eftersom vi inte vet i vilken marknad som bostaden kommer säljas har vi ännu inte något utgångspris.

Att bo på femte våningen i den här fastigheten är ett privilegium eftersom du får såväl ett enormt ljusflöde som ett insynsskyddat läge samtidigt som du har en fri utsikt från alla bostadens fönster och balkongen. Utsikt över Örnsbergs båtklubb, badklippor och Mälarens vatten. Bostaden är i östligt läge och ger morgon sol till bostaden och balkongen.

Att bo i Hägerstenshamnen är som att leva i något av en idyll. I direkt anslutning till denna lägenhet finns vackra Mälaren, grönska, badklippor, småbåtshamn och mysiga promenadstråk. Du kan enkelt ta ett morgondopp några hundra meter från din bostad i bara morgonrocken. Ovanför badbryggorna finns förberedda grillplatser där du kan sitta och njuta av färgsprakande solnedgång på bergsklipporna i Mörtviksparken.

Samtidigt som du har naturen runt hörnet tar du dig lätt til stan både med bil, tunnelbana eller med cykel via Liljeholmsbron. Från lägenheten är det cirka 600 meter till såväl Axelsbergs tunnelbana som till Örnsbergs tunnelbanestation. Det tar endast 6 minuter till Södermalm och 14 minuter till Centralen från Örnsberg.

I närheten av bostaden hittar du också nya Aspuddsparken med mini-zoo, minigolfbana och populära Aspuddens IP. Kort promenad till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. På vintertid erbjuds även rekreation i form av skridskoåkning på plogad bana på den lilla sjön.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
69 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 249 kr/mån
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Selmedalsringen 16 och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
4 249 kr/mån

Statistik

356
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 42 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips