Karlslundsvägen 17

Barkarbystaden, Järfälla Karta & restider

2 820 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Tillfälle att köpa sista 2:an på 48 kvm med bra läge näst högst upp i huset. Låg månadsavgift. Balkong. Garage finns i huset. Nära kommande T-bana.

Barkarbystaden - en möjlighet till något nytt i en levande och naturnära stadsmiljö för människor med krav på både sin boendemiljö och känslan av livskvalitet.

Barkarbystaden är väl avvägd i kombination av bostäder, arbetsplatser, skolor, service, natur och nöjen. Dom utmärkta kommunikationerna gör det enkelt att bo här, även utan bil, då du tar dig till Stockholm Central med pendeltåget på under 20 min. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 25 minuter med bil.

Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till avkoppling och här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen, inte minst på Järvafältet som breder ut sig runt knuten. Här finns även Säbysjön och badplats att njuta vid om sommaren och Mälarens orörda strand ligger inte heller långt härifrån.

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. I framtiden planeras det för både grundskolor, förskolor, högre utbildning, T-bana, spårförbindelser och en utökning av serviceutbudet. När du bor i Barkarbystaden gör du ett val för nu och framtiden. Den nya staden byggs efter höga miljökrav vilket innebär lägre energiförbrukning, stora grönytor, sopsug, avfallskvarn och miljövänliga transporter.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 920 kr/mån
Pris/m²
58 750 kr/m²
Byggår
2017-2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Karlslundsvägen 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 820 000 kr
Avgift/månad
2 920 kr/mån

Statistik

187
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 12 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips