1 845 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

2 rok på 7:e våningen säljs nu om i Brf Ivar. Bygget är i full gång och inflytt är beräknad till maj 2019. Säljs till fast pris.

Mitt i centrala Borlänge, på Hagalund, bygger HSB nya bostadsrätter i Brf Ivar.
Här bor du mitt i händelsernas centrum, med kort avstånd till spontana aktiviteter. Föredrar du hemmets lugna vrå kan du istället vistas på den gemensamma uteplatsen, eller på din egen balkong. Det centrala läget innebär gångavstånd till omfattande service i Kupolen, i handelsområdet med IKEA och även till butikerna i centrum. I Brf Ivar kan du njuta av en trygg, skön bostad utan behov av renovering. Du kan istället ägna dig åt roligare saker som att umgås med vänner, barn eller barnbarn.

Huset rymmer totalt 25 bostadsrätter i nio bostadsplan. Lägenheterna varierar mellan 2 rum och kök till 5/6 rum och kök, i storlekar mellan 73-149 kvm. Välplanerade in i minsta detalj för att ge dig ett ljust och luftigt hem, som är lätt att möblera efter dina behov.

Lägenheterna är välplanerade med stora, rymliga rum. Smarta garderobs- och förvaringslösningar gör hemmet lättstädat och funktionellt. Alla lägenheter har klädkammare och någon skjutdörrsgarderob, vilket bidrar till att skapa ordning och reda. I hallen möts du av klinker som övergår till ekparkett i resten av rummen. Köket har bra arbetsytor för ambitiös matlagning där både varmluftsugn och mikro är inbyggda i arbetshöjd. Induktionshällen och fullutdragslådorna är ytterligare plus som förenklar vardagen. Det helkaklade badrummet med golvvärme är ljust med en praktisk kommod under handfatet, spegelskåp med belysning och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare toppas av en bänkskiva och ett överskåp för smidig förvaring.

Värme samt kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten mäts och debiteras separat. Självklart finns fibernät för bredband med snabb uppkoppling för åtkomst till både tv, internet och telefon.

Du köper lägenheten till ett fast pris med garanti, för att du ska slippa bekymra dig om skenande budgivningar, extra kostnader eller avgifter.

Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 983 kr/mån
Pris/m²
25 274 kr/m²
Byggår
2018-2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vasagatan Lgh nr 19 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 845 000 kr
Avgift/månad
3 983 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 991
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 61 dagar sedan, den 20 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips