Tranebergsvägen 95

Bromma Traneberg, Stockholm Karta & restider

2 390 000 kr
LägenhetLägenhet

Hjärtligt välkomna till den här härliga tvåan med ett högt och fritt läge och trivsam balkong i soligt söderläge. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov så köparen har möjligheter att skapa sin drömbostad.

Lägenheten har ett optimalt läge nära allt ni kan önska i form av kommunikationer, natur och närservice. Med tunnelbanan, vid Stora Mossen, som endast ligger 3 minuters promenad från lägenheten, har ni endast 15 minuter in till city. Från Alvik har ni förutom tunnelbanan, även tvärbanan, Nockebybanan samt flertalet busslinjer bl.a. direkt till Bromma flygplats. Till Brommaplan kan ni ta er på endast några minuter där det går bussar ut mot exempelvis Mälaröarna.

Ca 100 meter från lägenheten har ni en Coop Nära och vid Tranebergsplan som är ett stenkast bort har ni pizzeria, apotek och vårdcentral. Nere vid Alviks torg finns ytterligare utbud av matbutik, restauranger, caféer, två stora gymkedjor, träningsanläggning och annan närservice.

För den som tycker om att motionera och vara ute finns både utegym och fina promenadstråk längs Lillsjön ca 1 km bort. I Minneberg finns sommartid badplats och vid Stora Mossens IP finns förutom utegym allt för den fotbolls-, hockey- och friidrottsintresserade.

På promenadavstånd har ni även Ulfsunda slott med trevlig slottspark och restaurang för trevliga middagar eller exempelvis en söndagsbrunch.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
53,5 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 131 kr/mån
Pris/m²
44 673 kr/m²
Driftkostnad
6 636 kr/år
Byggår
1945
Räkna på boendet
  • Måndag 23 apr kl 11:00-11:30 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tranebergsvägen 95 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 390 000 kr
Avgift/månad
3 131 kr/mån
Driftkostnad
6 636 kr/år

Statistik

3 046
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 13 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips