Klädesvägen 38 B

Brommaplan, Stockholm Karta & restider

2 995 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Bli en av de första att få den unika möjligheten att flytta in i denna nyproducerade 2:a om 45 kvm i Brommas häftigaste bostadskvarter, bara 15 min från Stockholm City. Denna lägenhet ligger på våning 5 i trapphus 3 och har en stor balkong mot föreningens gård och pool. Juridisk person godkänns.

Bostaden erbjuder en yteffektiv hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring. Till vänster från hallen, ett väl tilltaget badrum med egen kombimaskin för tvätt och tork, klinkergolv och helkaklade väggar samt dusch bakom glasad vägg. Efter badrummet nås ett rofyllt sovrum med gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Vidare nås ett stilfullt kök med påkostade ytskikt samt öppen planlösning mot vardagsrum som har utgång till balkongen. Köket innehåller allt du behöver för att laga mat och vistas där bekymmersfritt, dessutom från högkvalitativa tillverkaren HTH. I den öppna planlösning ryms såväl matplatsen som soffmöblemanget.

Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektivt och på så sätt nyttja varje kvadratmeter. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i lägenheten. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter och det fina västerläget ger härligt ljus till gården och poolen. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar.

Med bara 1-2 minuter till T-bana får du sova en stund extra på morgonen om så önskas. Vid Brommaplan som är under förändring finns dessutom all tänkbar service med apotek, matvarubutik, vårdcentral och caféer för att nämna något. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val mellan varven!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
45 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 606 kr/mån
Pris/m²
66 556 kr/m²
Byggår
2016/2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Klädesvägen 38 B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Avgift/månad
2 606 kr/mån

Statistik

746
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips