Modern lägenhet centralt i Cascais

Cascais, Portugal

550 000 euro
BostadsrättBostadsrätt

Modern lägenhet som är belägen i ett av de mest exklusiva bostadskomplexen i Cascais. Endast 5 minuters promenad från centrum i Cascais och stränderna.
Bostadskomplexet har 4 utomhuspooler och en uppvärmd inomhuspool, gym, bastu, turkiskt bad och security 24h.
Lägenheten är väldigt modern och har gott om naturligt ljusinsläpp. Den består av ett sovrum, ett stort vardagsrum, badrum och ett utrustat kök.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss. Vi finns där för er.

PortugalMäklarna
Estoril Garden
Av Aida Bloco 1,
Loja 111
P-2765-187 Estoril

Inger Söderlund
+351 911 150 535
+46 707 631035
+46 8 463 1035

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
80 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
61 875 kr/m²

Statistik

659
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 499 dagar sedan, den 5 augusti 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips