Sollentunavägen 135 G

Centrala Sollentuna, Sollentuna Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
Bostadsrätticon_brf_inactive

*Juridisk person godkänds* Grattis till alla er som väntat på att det skall dyka upp något annorlunda, för här kommer nog Sollentunas bäst planerade tvårummare i etage.För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Lägenheten präglas av genomgående parkettgolv, stilrena materialval och två helkaklade badrum med värmegolv. Stort fullutrustat kök med sina goda arbetsytor och rostfria vitvaror kombinerat med matplas för större sällskap. Smart genomtänkt planlösning med goda sällskapsytor samt burspråk i både kök och vardagsrum vilket ger rummen extra rymd och karaktär. Missa inte chansen att få bosätta dig i ett hem där allt (till och med parkering) ingår i månadsavgiften.

Bostaden befinner sig i ett lugnt och bra läge med direkt närhet till Sollentuna centrum med sitt optimala serviceutbud i form av bl.a. gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet butiker, mataffärer och restauranger. Här finns även Sollentuna statoin med pendeltåg samt flertalet busslinjer. Via pendeltåget nås T-centralen på ca 15 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget tas sig till Arlanda eller Uppsala eller buss som trafikerar hela norrort. Dessutom närhet till grönområde, bad och parker längs edsviken samt fina promenadstråk för den motionsvillige.

Välkommen att längta hem!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
76 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 481 kr/mån
Driftkostnad
960 kr/år
Byggår
2008/2009
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sollentunavägen 135 G och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
4 481 kr/mån
Driftkostnad
960 kr/år

Statistik

671
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 130 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips