Kyrkogårdsgatan 19A

Centralt, Ystad Karta & restider

1 100 000 kr
LägenhetLägenhet

Nu är en fullkomligt underbar tvårumslägenhet till salu vid Norra Promenaden i Ystad, en högt belägen bostad som passar dig som värderar ett centralt läge i stan och som har höga krav på din boendemiljö. Flerfamiljshusets äldre charm i kombination med den moderna interiören i lägenheten förenas verkligen väl, redan från första kliv in i hallen uppenbaras också något som bara går att få högst upp i huset - ljus, ett vacker ljudflöde fyller lägenheten som har fönster i flera väderstreck.

Lägenhetens interiör uppfyller kraven som finns på ett modernt boende idag, här är badrummet klätt med kakel och klinkers samt försett med tvättmaskin. Köket från 2016 rymmer ett matbord för 2-3 personer jämte en snygg köksstomme, vitvaror i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin och smart side-by-side kyl/frys.

Sovrummet har trevlig rymd och fridfull utsikt över området, en klädkammare finns dessutom vilket så klart är ett stort plus. Vardagsrummet vetter ut mot mysiga Norra Promenaden och har vidare utgång till den inglasade balkongen.Det tacksamma söderläget ger sol på balkongen från tidig morgon till sen eftermiddag, en given plats för en fikastund även långt in på hösten då parken skiftar i färg och form, på vintern byts utsikten över trädkronorna ut mot pampig och kilometerlång utsikt över Ystads takåsar ner mot hamnen. Att följa årstidernas skiftningar i parken är verkligen något att se fram emot och som utmärker det fina läget här på Kyrkogårdsgatan 19!

Läget är som gjort för dig som vill ha nära till gågatans mat- och shoppingutbud samt de fina promenadstråken i Norra Promenaden. Stadsbussarna stannar precis utanför föreningens hus och kör till Ystad station på bara ett par minuter, därtill ligger sjukhus, gatukök och blomsterhandel nära. En solig dag kan du med fördel packa med dig kaffebrickan och kila ner på föreningens insynsskyddade innergård, eller kanske väljer du att gå över gatan till vackra Norra Promenaden istället, när som helst på året! Vår vackra korsvirkesstad har alltid något att erbjuda, sommar, vår, höst och vinter - och härifrån har du nära till allt.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 004 kr/mån
Pris/m²
20 000 kr/m²
Driftkostnad
4 200 kr/år
Byggår
1945
Räkna på boendet
  • Lördag 21 jul kl 10:30-11:00 Spara
    Anmälan krävs. Välkommen!
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kyrkogårdsgatan 19A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 100 000 kr
Avgift/månad
3 004 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år

Statistik

4 285
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 30 dagar sedan, den 20 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips