Av. de las Habaneras

Costa Blanca, Spanien

56 000 euro
LägenhetLägenhet

Prisvärd lägenhet i centrala Torrevieja, endast ca 5 minuters gångavstånd till stranden El Cura Beach.
Här har du närhet till allt du kan önska dig, så som; restauranger, shopping, livsmedelsaffärer, apotek, hälsocenter, caféer, barer, strand och bad m.m.
- 1 sovrum
- 1 badrum
- Kök öppet mot vardagsrum/matplats
- Balkong om ca 6 kvm.
- Möbler inkluderat i priset.

Pris: 56 000 EUR.

CHOICE FASTIGHETSFÖRMEDLING I SPANIEN
Är inte just den här lägenheten det du söker efter? Skulle du vilja ha något större eller mindre? Kanske en egen pool?
Inga problem, vi på Choice Fastighetsförmedling kan via våra samarbetspartners i Spanien erbjuda precis alla typer av bostäder.
Slå oss en signal, eller skicka ett mail med era önskemål - så plockar vi fram ett par olika alternativ som stämmer överens med detta.
När vi sedan hittat något eller några intressanta objekt så åker vi tillsammans ner till Spanien och tittar på dessa. Choice Fastighetsförmedling är med er på hela resan, och hjälper er med allt som har med köp och ev. flytt att göra. Att ha en svensk, registrerad fastighetsmäklare med på hela resan är en stor trygghet för er som köpare. Choice Fastighetsförmedling arbetar endast med seriösa aktörer i Spanien, och alla samarbetspartners kontrolleras noga.

TORREVIEJA
Torrevieja är ett mycket populärt område i Spanien där många skandinaver har funnit sig ett andra hem. Tack vare sitt geografiska läge så har området här ett unikt mikroklimat vilket ger ett mycket behagligt klimat året om. Dessutom går det många, och billiga, flyg till Alicante från flera orter i Sverige.
Att köpa en bostad i detta område är dessutom en bra investering. Som det ser ut just nu så går priserna stadigt uppåt år för år, och det är väldigt lätt att hyra ut sin bostad om man vill det.
Se gärna denna lilla film om Torrevieja för att få en bättre bild av allt staden och området har att erbjuda. https://youtu.be/tNeUCOL5yDs

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
50 m²
Biarea
6 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
25 kr/mån
Pris/m²
10 080 kr/m²

Niklas Nordh

Choice Fastighetsförmedling

Telefon: +46707575091 Kontor: 042-4001011

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

4 126
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 492 dagar sedan, den 13 september 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips