Sofielundsvägen 33

Enskededalen, Stockholm Se på karta

4 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Byggår
2019
Förening
HSB BRF Stinsen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 202 kr/mån
Pris/m²
66 942 kr/m²
Nyproduktion 

Accepterat pris! Tillträde snart vecka 50! En nyproducerad och modern lägenhet som erbjuder 60.5 kvadratmeter i helt perfekt skick. Från tredje våningen når du denna tvårummare som är både näst högst upp och har två balkonger i olika väderstreck. Bostaden har ett mycket attraktivt läge med utmärkt planlösning.
Lägenheten är utrustad med inredning av hög kvalitet och genomtänkta förvaringslösningar. Till lägenheten hör ett förråd om ca 2 kvm.
I avgiften ingår värme och kallvatten.

Från lägenheten har du nära till skog och grönområden, och samtidigt bekvämt avstånd till det mesta Johanneshov har att erbjuda. Med en kort promenad på ca 2 min kommer du till tunnelbanan Blåsut. Intill Johanneshov och med direkt närhet till Globen/Tele2-arena ligger detta populära område Blåsut. Området har byggts i olika etapper och inom kort är hela området klart med fina promenadstråk och grönskande trädgårdar. Endast tre stationer med T-bana till Skanstull där man möter stadens härliga puls. Här har du även utmärkta busskommunikationer För den som gillar friluftsliv finns vackra Naturreservatet inom gångavstånd.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede