Strandnära havsutsikt Estepona

Granados Playa, Costa del Sol, Spanien

199 000 euro

230 000 euro -13%

LägenhetLägenhet

Lägenhet med helt öppen havsutsikt från den privata terrassen - belägen endast 100 m från stranden . Bostadsområdet har även en gemensam takterrass med infinitypool - härifrån har man en fantastisk utsikt ut över Medelhavet ända bort till Gibraltarklippan. Ett unikt tillfälle att köpa denna väldesignade lägenhet med bästa riktning mot havet i ett prestigefullt område till ett fördelaktigt pris.

Vardagsrummet som har öppen utsikt mot havet har plats för både soffgrupp och matplats - härifrån har man direkt utgång mot den härliga terrassen i soligt sydläge. Lägenheten erbjuder stil och elegans med golv i ljus marmor och påkostat badrum i marmor. Köket går även i modern ljus stil med skåp för inbyggda köksmaskiner. Området har energieffektiv uppvärmning av vatten genom solpanelsystem samt med kompletterande elektrisk varmvattenberedare. Byggnaden är utformad i en halvcirkel vilket ger maximalt ljusinsläpp från sidan mot havet och med en innergård som har porlande vattenfall.

På taket har man tillgång till den gemensamma takterrassen som har exceptionell ”Infinity pool” med öppen utsikt över såväl det blå Medelhavet som de vackra bergskedjorna. På den stora takterrassen ges maximal möjlighet att koppla av i solsängar eller njuta av en måltid under öppen himmel. Takterrassen är rörelsehinderanpassad för enkel entré till det gemensamma området. I priset ingår egen parkeringsplats under byggnaden med access till våningsplanet i en av de två panoramahissarna som löper utmed innergården.

I närområdet finns flera strandrestauranger att välja på inom gångavstånd. Bostäderna är belägna mitt emellan den berömda marinan Puerto Banus i Marbella med omfattande utbud av restauranger, nöjesliv och butiker (11 km) och den genuint spanska staden Estepona (7 km) med mysig stadskärna bestående av torg och smala gränder. På närmare håll finns även det exklusiva Laguna Village med restauranger och små butiker. Den golfintresserade har många bra 18-håls banor att välja på såsom Alferini och Flamingos Golf (ingår i Villa Padierna Colf Courses) inom 4 km avstånd. Det finns även 9-håls banan El Coto Golf inom bara 1,5 km avstånd.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
50 m²
Biarea
14 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
39 520 kr/m²
Byggår
2013

Sam Hultegård

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

260
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 497 dagar sedan, den 10 september 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips